tijd en aandacht voor veilig en plezierig duiken
DUIKERVARING
DUIKBELEVING
Wil je, na het behalen van je duikbrevet, onder begeleiding eerst enkele mooie duiken maken om ervaring op te doen? Ga dan samen met een SEAFARI instructeur lekker duiken in Zeeland (Grevelingenmeer of Oosterschelde) vanaf een snelle rubberboot, of kies voor een bijzondere nachtduik of navigatieduik.

Heb je geen duikbrevet, maar wil je eens echt de onderwaterwereld bezoeken? Ga dan op een mooie zomerdag, samen met een instructeur van SEAFARI, eens kijken in de Grevelingen in Zeeland. Een compleet verzorgde duikbeleving van een dag waarin je 2 duiken maakt en onder de indruk zult zijn van een kleurrijke en betoverende onderwaterwereld.

SEAFARI is aangesloten bij duikorganisatie IDD, waarvan de duikbrevetten wereldwijd worden herkend en erkend als bewijs van duikvaardigheid. Bovendien is IDD een van origine Nederlandse duikopleider, en daarmee grondlegger van duikopleidingen in ons land, waar het duikwater nu eenmaal net iets minder warm is en met net iets minder onderwaterzicht gepaard gaat dan in de meeste zon-zee-strand duikreis bestemmingen. En om die reden wordt wel gezegd dat duikers die bij IDD in Nederland hun brevet hebben behaald, zich over de gehele wereld goed voorbereid voelen en vrijwel overal relaxed kunnen duiken.
SEAFARI
Vogelweg 4A
6862 GH Oosterbeek
t. 026 495 02 02

KvK: 09220428
BTW id. NL001861568B92
Meer weten?

duik@seafari.nl